Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar al orașului Bălți, astăzi, în cadrul unei întruniri cu cetățenii în fața primăriei. Intenția a fost anunțată inițial după ce a acumulat un scor modest la alegerile parlamentare anticipate. 

„Vreau să vă mulțumesc pentru anii în care am lucrat împreună. Înțeleg că în prezent este nevoie de schimbări radicale în partid. Noi reformăm formațiunea”, a declarat Renato Usatîi.

Anterior, într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, Usatîi s-a declarat mai convins ca niciodată că a luat decizia corectă și din acest motiv i-a invitat pe bălțeni „la raport”.

La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Blocul Reanto Usatîi a acumulat doar 4,10 % la sută din voturi. Majoritatea au luat-o socialiștii și comuniștii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!