/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Ultima oră! Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar de Bălți

missing
02 septembrie 2021, ora 18:03

Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar al orașului Bălți, astăzi, în cadrul unei întruniri cu cetățenii în fața primăriei. Intenția a fost anunțată inițial după ce a acumulat un scor modest la alegerile parlamentare anticipate. 

„Vreau să vă mulțumesc pentru anii în care am lucrat împreună. Înțeleg că în prezent este nevoie de schimbări radicale în partid. Noi reformăm formațiunea”, a declarat Renato Usatîi.

Anterior, într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, Usatîi s-a declarat mai convins ca niciodată că a luat decizia corectă și din acest motiv i-a invitat pe bălțeni „la raport”.

La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Blocul Reanto Usatîi a acumulat doar 4,10 % la sută din voturi. Majoritatea au luat-o socialiștii și comuniștii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram