/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/HOROSCOP/ Racii ar trebui să-și păstreze bunăvoința în orice situație, iar Berbecii au parte de o zi care îi poate duce mai aproape de anumite rezultate

missing
03 septembrie 2021, ora 09:06

Racii ar trebui să-și păstreze bunăvoința în orice situație, iar Berbecii au parte de o zi care îi poate duce mai aproape de anumite rezultate. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, aflați mai jos. 

Horoscop Berbec – 3 septembrie 2021: Ai parte de o zi care te poate duce mai aproape de anumite rezultate, pe care le dorești de mult timp. Este important să te adaptezi, din mers, la solicitările celor cu care ai ceva de împărțit.

Horoscop Taur – 3 septembrie 2021: Chiar dacă ți se pare că unii dintre cei din jur sunt dezinteresați de problemele tale, ar fi bine să încerci, cel puțin, să discuți cu ei. Ai putea avea surpriza de a descoperi că nu e deloc așa cum credeai.

Horoscop Gemeni – 3 septembrie 2021: Ar fi bine să te abții de la orice interpretări ale mesajelor care vin de la cei care te interesează astăzi, în mod special. Dacă mesajul nu e clar, cel mai bun lucru ar fi să ceri lămuriri.

Horoscop Rac – 3 septembrie 2021: Este important să-ți păstrezi bunăvoința în orice situație, chiar și în cele minore, care nu te interesează cum vor evolua. Este un exercițiu bun pentru a dobândi mai multă răbdare și toleranță.

Horoscop Leu – 3 septembrie 2021: Ar fi bine să îți modelezi puțin așteptările, ca să nu interpretezi greșit anumite gesturi ale prietenilor sau rudelor mai apropiate. O atitudine prea aspră va aduce doar neplăceri.

Horoscop Fecioară – 3 septembrie 2021: Te vezi dat la o parte dintr-un proiect la care ai lucrat sau poate doar ți-ai fi dorit foarte mult să lucrezi. Există soluții pentru a fi inclus, dar pentru asta trebuie să știi să-ți prezinți atuurile.

Horoscop Balanță – 3 septembrie 2021: Poate ar trebui să-ți amintești, măcar pentru o zi, de talentul tău de a aduce oamenii împreună și de a găsi soluții prin dialog, oricât de complicate ar fi problemele pe care le ai de rezolvat.

Horoscop Scorpion – 3 septembrie 2021: Te ispitește o anumită imagine din trecut, în care aveai un anumit statut sau un anumit grad de control asupra situației pe care acum nu-l mai poți avea. Înseamnă că a venit momentul să accepți schimbarea.

Horoscop Săgetător – 3 septembrie 2021: Este suficient să fii tu însuți, generos și amabil, și vei reuși nu doar să-i convingi pe cei din jur de bunele tale intenții, dar vei obține și informațiile de care ai nevoie.

Horoscop Capricorn – 3 septembrie 2021: Chiar dacă ai mintea deja prinsă în tot felul de planuri și strategii, ar fi bine să rămâi deschis la sugestii, măcar din partea celor din familie. S-ar putea să te surprindă.

Horoscop Vărsător – 3 septembrie 2021: Ai o problemă de conștiință legată de o persoană dragă sau te atrage ideea de a o înșela într-un anume fel. Ar fi bine să te ții departe de orice ispite, ca să poți fi sincer când dai sfaturi altora.

Horoscop Pești – 3 septembrie 2021: Umbra din familie se risipește puțin și găsești puterea de a crede că vin vremuri mai bune, chiar dacă va trebui să faci destule concesii sau cheltuieli importante.

Sursa: Libertatea.ro

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram