Percheziții la primele ore ale dimineții la punctul de trecere a frontierei Sculeni! Descinderile, efectuate de Serviciul de Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) și Procuratura Anticorupție (PA) au avut loc într-un caz de corupere pasivă. 

Informația a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a SPIA din cadrul MAI, Natalia Seremet.

În rezultatul perchezițiilor, au fost reținuți doi polițiști de frontieră. Aceștia sunt suspectați că ar fi primit sume de bani care nu li se cuvin, pentru a nu plasa în carantină cetățenii care vin din afara țării și nu au un certificat care să demonstreze că s-au vaccinat anti COVID și nici nu prezintă un test negativ la coronavirus. Mai mult, aceștia ar fi mușamalizat cazurile în care călătorii prezentau teste false la COVID – 19.

Vom reveni cu detalii…

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!