/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Percheziții la primele ore ale dimineții la punctul de trecere a frontierei Sculeni! Doi polițiști de frontieră, REȚINUȚI pentru corupere pasivă

missing
03 septembrie 2021, ora 08:56

Percheziții la primele ore ale dimineții la punctul de trecere a frontierei Sculeni! Descinderile, efectuate de Serviciul de Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) și Procuratura Anticorupție (PA) au avut loc într-un caz de corupere pasivă. 

Informația a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a SPIA din cadrul MAI, Natalia Seremet.

În rezultatul perchezițiilor, au fost reținuți doi polițiști de frontieră. Aceștia sunt suspectați că ar fi primit sume de bani care nu li se cuvin, pentru a nu plasa în carantină cetățenii care vin din afara țării și nu au un certificat care să demonstreze că s-au vaccinat anti COVID și nici nu prezintă un test negativ la coronavirus. Mai mult, aceștia ar fi mușamalizat cazurile în care călătorii prezentau teste false la COVID – 19.

Vom reveni cu detalii…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram