/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO LIVE/ Guvernul s-a întrunit în ședință. Subiectele de pe ordinea de zi

missing
03 septembrie 2021, ora 16:00

Cabinetul de Miniștri s-a întrunit în această după – amiază în ședință. Pe agendă se regăsesc doar trei subiecte.

Membrii Executivului vor examina un subiect cu privire la cadre și două proiecte privind modificarea unor hotărâri de Guvern.

Este vorba despre proiectul pentru modificarea hotărârii Guvernului cu privire la Centrul pentru achiziții publice centralizate în sănătate. Documentul prevede că anual, până în data de 31 martie, instituțiile medico-sanitare publice și autoritățile/instituțiile bugetare care prestează servicii medicale și sociale determină necesarul de bunuri și servicii pentru anul următor de gestiune și
prezintă calculele estimative pentru încă doi ani.

De asemenea, urmează să fie aprobate mai multe modificări ale unor hotărâri de Guvern cu privire la serviciul poștal universal și furnizarea serviciilor poștale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram