/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Naționala Moldovei de fotbal va întâlni în această seară selecționata Scoției în preliminariile Campionatului Mondial 2022

missing
04 septembrie 2021, ora 13:14

Naționala Moldovei de fotbal va întâlni în această seară selecționata Scoției. Acesta va fi al cincilea meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022. Partida se va disputa pe stadionul Hampden Park din Glasgow, cu începere de la ora 21:45, transmite FMF.

Meciul Scoția – Moldova va fi arbitrat de către belgianul Lawrence Visser (31 de ani), arbitru FIFA din anul 2017.

Pentru meciul cu selecționata Scoției, Roberto Bordin, antrenorul Moldovei, are la dispoziție 26 de jucători. Naționala Moldovei de fotbal a mai jucat până acum două meciuri cu scoțienii, reușind o remiză. Într-un alt meci tricolorii au fost învinși.

Partida cu Scoția va fi cu numărul 254 pentru Naționala Moldovei. Reprezentativa noastră a înregistrat 47 victorii, 60 egalități și 146 de înfrângeri.

Pentru prima dată în ultimele 18 luni numărul de spectatori la stadionul Hampden Park nu va fi limitat. Capacitatea arenei din Glasgow este de 51.824 de locuri.

Amintim că Republica Moldova evoluează în grupa F a preliminariilor Campionatului Mondial 2022. Tricolorii ocupă ultimul loc, acumulând un singur punct în patru meciuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram