/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

HOROSCOP: Peștii se pot trezi cu un refuz, iar fecioarele ar putea avea neplăceri la serviciu

missing
06 septembrie 2021, ora 08:05

Racii au nevoie să se deconecteze de la problemele zilnice, săgetătorii se bucură de un moment bun pentru a acumula anumite concluzii, iar peștii se pot trezi cu un refuz. Vedeți ce au pregătit astrele pentru 6 septembrie. 

Horoscop Berbec – 6 septembrie 2021: Poate ar trebui să îți ții sub control acele dorințe care devin, foarte ușor, tiranice, adică te îndeamnă să nu mai ții cont de faptul că și ceilalți au dreptul să-și vadă împlinite dorințele.

Horoscop Taur – 6 septembrie 2021: E nevoie de o mobilizare a celor mai frumoase calități ale tale, ca să poți rezolva o problemă legată de un progres profesional sau de obținerea sprijinului unora dintre superiorii tăi.

Horoscop Gemeni – 6 septembrie 2021: Ar fi de dorit să te cenzurezi singur când vei simți nevoia să exagerezi, în special în momentele în care te vei afla în compania celor dragi.

Horoscop Rac – 6 septembrie 2021: Ai nevoie de mai multe momente de deconectare de la problemele zilnice, ca să poți vedea clar ceea ce îți este ascuns, fără voie sau cu bună știință.

Horoscop Leu – 6 septembrie 2021: Ești tentat să nu mai prețuiești, la adevărata lor valoare, relațiile cu cei din mediul de la serviciu, din diverse motive. De fapt, ar fi mai bine să îți respecți colegii sau șefii, mai mult decât rezultatele dorite.

Horoscop Fecioară – 6 septembrie 2021: Sunt posibile unele neplăceri la serviciu, din cauza unor discuții care nu duc nicăieri. E nevoie de o persoană, cel puțin, care să vadă dincolo de aparențe, ca să înțeleagă problemele tuturor.

Horoscop Balanță – 6 septembrie 2021: Privești cu teamă spre un viitor pe care încerci să ți-l creionezi acum. Dacă nu vezi nimic bun, ar fi bine să lași aceste preocupări pentru o perioadă mai luminoasă.

Horoscop Scorpion – 6 septembrie 2021: Ai multe de învățat despre exprimarea directă, cea care asigură conexiunea cu cei din jur. Cuvintele tale pot fi interpretate oricum, așa că ar fi bine să faci un efort ca să fii cât mai clar.

Horoscop Săgetător – 6 septembrie 2021: Este un moment bun pentru a acumula informații și a pregăti anumite concluzii despre felul în care funcționează anumite relații, importante. Știi deja că sunt necesare anumite schimbări.

Horoscop Capricorn – 6 septembrie 2021: Felul în care îți privești munca se vede în tot ce faci, inclusiv în felul în care te exprimi față de colegi sau șefi. Ar trebui să știi că nu poți ascunde aceste lucruri.

Horoscop Vărsător – 6 septembrie 2021: Cei dragi vor multe de la tine, dar se așteaptă, în primul rând, la sinceritate, chiar dacă nu e comod și nici ușor. Te ispitește gândul de a modifica adevărul, crezând că faci un lucru bun.

Horoscop Pești – 6 septembrie 2021: Te poți trezi cu un refuz, o schimbare a unui plan cu care nu poți de acord sau alt obstacol în calea realizării unei dorințe. Aici se va vedea măiestria ta, de a ocoli sau a depăși acel obstacol.

Sursa: Libertatea.ro 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram