Operațiune de salvare în marea Neagră! O navă aflată sub pavilionul Republicii Moldova, cu 16 oameni la bord, s-a oprit în larg din cauza unei defecțiuni tehnice. 

Potrivit directorului Agenției Navale, Igor Zaharia, s-ar fi defectat sistemul de alimentare cu energie electrică. Din fericire, nu a existat pericolul  ca vasul să se scufunde. Toate persoanele aflate pe navă sunt în siguranță.

„Nava doar și-a pierdut capacitatea de manevrare. Au fost luate măsuri pentru remedierea defecțiunii, a fost acordată asistența necesară, iar nava a fost asistată într-un loc de siguranță. Acum staționează lângă Istanbul”, a declarat pentru tv8.md Igor Zaharia.

Nava, care poartă numele „Happy Wolf” are o vechime de 38 de ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!