/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un deputat PAS, numit director la Serviciul Vamal. De astăzi, și-a început activitatea

missing
06 septembrie 2021, ora 15:04

Deputatul PAS, Igor Talmazan a fost numit director la Serviciul Vamal. Acesta a fost deja prezentat deja colectivului de la Vamă, de către ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi, iar de astăzi și-a început activitatea în fruntea instituției. 

„Directorul Vămii a specificat că, în sistemul vamal, ca și în orice alt sistem, multe procese trebuie să fie îmbunătățite și reformate, asumându-și angajamentul să promoveze o politică anticorupție tranșantă. La final, Igor Talmazan și-a exprimat încrederea că odată cu schimbările ce vor urma în următoarea perioadă în Serviciul Vamal, se va schimba și imaginea instituției”, se menționează într-un comunicat de presă al Serviciului Vamal.

Igor Talmazan este specializat în Drept Public, fiind avocat de profesie. Anterior a activat ca șef al Cabinetului președintelui fracțiunii parlamentare. În urma scrutinului din 11 iulie 2021, a ajuns deputat. Pe parcursul anului 2019, a activat în calitate de șef al Corpului de Control al prim-ministrului Republicii Moldova, Maia Sandu.

Anterior, Talmazan a mai deținut funcții de șef al Inspectoratului Ecologic de Stat al Republicii Moldova și viceministru al Mediului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram