/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 643: Luptă grea, vămi închise, record dubios și lider influent! „Criza energetică din Europa s-a sfârșit”

Fostul șef al CNA a pierdut dosarul intentat Parlamentului. Cererea prin care Zumbreanu s-a plâns că a fost demis ilegal, respinsă de magistrați

07 septembrie 2021, ora 16:44

Fostul șef al Centrului Național Anticorupție, Bogdan Zumbreanu a pierdut dosarul intentat Parlamentului. Cererea sa prin care s-a plâns că a fost demis ilegal, a fost astăzi respinsă de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani.

Bogdan Zumbreanu a fost demis acum doi ani de Parlament. Ulterior, acesta a cerut să fie verificate actele, dar și modul în care a fost destituit din înaltă funcție. Cererea sa s-a aflat de mai bine de un an în instanță, din varii motive, examinările au tot fost amânate.

Bogdan Zumbreanu a deținut funcția de director al Centrului Național Anticorupție din luna decembrie 2017 până în iunie 2019 când a fost demis cu votul majorități parlamentare din care făceau parte deputații blocului electoral ACUM și PSRM. Anterior, a ocupat funcția de șef al Direcției generale urmărire penală a centrului.

Acesta ne-a spus că în prezent nu deține nicio funcție funcție, dar nu a vrut să ne ofere detalii despre ocupația sa, la momentul de față.

TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram