/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Guvernul se întrunește miercuri în ședință. Proiectul privind majorarea pensiei minime, pe ordinea de zi

missing
07 septembrie 2021, ora 17:31

Guvernul se întrunește pe 8 septembrie în ședință. Pe ordinea de zi sunt zece subiecte. Printre aceste se regăsește și cel cu privire la majorarea pensiei minime până la 2000 mii de lei, dar și indexarea altor prestații de asigurări sociale și ale unor prestații sociale de stat. 

Pe ordinea de zi se află și cel cu privire la actualizarea coeficienților cumulativi de indexare a pensiilor, care se vor aplica de la 1 octombrie 2021.

De asemenea, Cabinetul de Miniștri ar putea aproba și proiectul cu privire la modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Național al Monumentelor Istorice.

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu va propune spre aprobare două proiecte:

  • unul cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru ratificarea Acordului de modificare nr. 2 la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare privind realizarea lucrărilor de construcţie şi reabilitare;
  • altul cu privire la aprobarea semnării Protocolului dintre Ministerul Apărării al Republicii Moldova şi Ministerul Apărării Naţionale al României privind colaborarea în domeniul învăţământului militar.

Ministrul Justiției Sergiu Litvinenco va propune aprobarea Avizului asupra proiectului pentru modificarea unui articol din Legea ocrotirii sănătății.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram