/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Igor Boțan este noul Președinte al Asociației “Media Alternativă” care deține licența TV8

missing
08 septembrie 2021, ora 10:03

La ședința comună a membrilor Asociației și a Consiliului de administrare, care a avut loc pe 7 septembrie 2021, Igor Boțan a fost ales Președinte al A.O. “Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8.

Numirea dlui Boțan a fost făcută după decizia Nataliei Morari de a se retrage din această funcție și din calitatea de membru al Consiliului de administrare al Asociației, precum și în legătură cu retragerea definitivă din grilă a emisiunii “Politica”.

TV8 rămâne o televiziune a oamenilor liberi, dedicată misiunii și valorilor sale de promovare a unui jurnalism în interesul public.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram