/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ministrul de Externe al Cehiei vine vineri la Chișinău. Parcursul european al R. Moldova, pe agenda discuțiilor cu Nicu Popescu

09 septembrie 2021, ora 17:34

Ministrul de Externe al Cehiei, Jakub Kulhanek vine vineri, 10 septembrie, în Republica Moldova. Oficialul ceh se va afla în țara noastră la invitația omologului său moldovean, vicepremierul Nicu Popescu. 

Pe agenda discuțiilor dintre Kulhanek și Popescu se regăsesc principalele aspecte ale cooperării moldo-cehe, programele de asistență pentru dezvoltare destinate țării noastre, precum și parcursul european al Republicii Moldova, în perspectiva viitorului Summit al Parteneriatului Estic.

Ministrul ceh de Externe va mai avea întrevederi și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu și prim-ministrul Natalia Gavrilița.

Jakub Kulhanek este ministru al Afacerilor Externe al Cehiei din aprilie 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram