/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/FOTO/ Doi copii au fost preluați de salvare în urma unui accident în Sîngerei. Rănite au fost și alte două persoane de 42 și 60 de ani

missing
10 septembrie 2021, ora 13:14

Un accident grav a avut loc în această dimineață în raionul Sîngerei, între satele Coșcodeni și Flămînzeni. Doi copii de 13 și patru ani și alți doi pasageri au fost preluați de ambulanță, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit de un alt automobil.

Oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 09:20. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un automobil de model Dacia Sandero a ciocnit o mașină de model Ford Fiesta.

Impactul s-a produs după ce șoferul din Ford, un bărbat de 66 ani, din Sîngerei, care se deplasa spre Coșcodeni nu ar fi cedat trecerea automobilului Dacia, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani din Chișinău.

Șoferul din Dacia se deplasa regulamentar din Bălți, spre Chișinău. În mașină se aflau trei persoane mature și doi minori, de 13 și patru ani. Copiii și doi dintre adulți au fost preluați de ambulanță. Medicii spun că doar un matur a fost rănit.

Șoferii nu se aflau în stare de ebrietate. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram