/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

HOROSCOP: Berbecii au parte de o zi care poate contribui mult la apariția unor probleme în cuplu

missing
10 septembrie 2021, ora 08:52

Gemenii ar fi bine să asculte cu atenție ce au de spus cei dragi, săgetătorii ar putea fi dezamăgiți de refuzul unui dintre prietenii săi, iar vărsătorii ar fi bine să scotă unele lecții din ultimele evenimente. Vedeți ce au pregătit astrele pentru 10 septembrie.  

Horoscop Berbec – 10 septembrie 2021: Ai parte de o zi care poate contribui mult la apariția unor probleme în cuplu sau alte relații importante. Ar fi bine să oferi tu un exemplu care să-l inspire pe partener la lucruri bune.

Horoscop Taur – 10 septembrie 2021: Este important să fii calm, dar nu doar atât ci și dornic de armonie și liniște. Acestea sunt mai greu de obținut astăzi, dar nu imposibil și cu cât vei fi mai sincer, cu atât îți va fi mai ușor.

Horoscop Gemeni – 10 septembrie 2021: Ar fi bine să asculți cu atenție ce au de spus cei dragi, ca să nu ai motive de regret, mai târziu. Chiar dacă refuzi solicitările lor, măcar vei ști clar ce anume ai refuzat.

Horoscop Rac – 10 septembrie 2021: Este o zi complicată pentru relația cu familia, din motive care vin din trecut, niciodată rezolvate. Chiar dacă vor ieși la lumină acum, toate deodată, ar fi bine să-ți păstrezi calmul și să fii binevoitor cu ceilalți.

Horoscop Leu – 10 septembrie 2021: Poate fi o zi pe care să nu o uiți prea ușor din cauza unor situații care îți pot provoca reacții greu de controlat. Ar fi bine să te pregătești sufletește pentru apariția unor probleme și vei fi mai echilibrat.

Horoscop Fecioară – 10 septembrie 2021: Sunt posibile discuții pe un ton ridicat sau ciudat de calme, dar pe subiecte neplăcute, cum ar fi recuperarea unor sume de bani care ți se cuvin.

Horoscop Balanță – 10 septembrie 2021: Farmecul tău este mult dimimnuat astăzi și ar fi bine să nu te bazezi pe el, orice ai avea în plan. Mai bine apelezi la alte resurse, cum ar fi simțul tău special pentru corectitudine și ordine.

Horoscop Scorpion – 10 septembrie 2021: Este important să îți permiți ca astăzi să faci totul fără grabă, într-un ritm mai cuminte și mai așezat. In felul acesta nici problemele de sănătate nu-ți vor mai da de furcă.

Horoscop Săgetător – 10 septembrie 2021: S-ar putea să fii dezamăgit de refuzul unuia dintre protectorii sau prietenii tăi, la care apelezi într-o problemă importantă, pentru tine.

Horoscop Capricorn – 10 septembrie 2021: Ar fi bine să lași pentru o altă zi războaiele cu superiorii sau cu orice formă de autoritate, nu de alta, dar astăzi șansa nu este de partea ta.

Horoscop Vărsător – 10 septembrie 2021: Ar fi bine, dacă ai reuși să selectezi din ultimele evenimente anumite învățăminte, ca să nu repeți acele greșeli, pe viitor. Sau măcar să începi să cercetezi, pentru tine, aceste chestiuni dureroase.

Horoscop Pești – 10 septembrie 2021: Se poate pune problema unei plăți care nu-ți convine și să alegi o reacție care nu-ți aduce beneficii, ci dimpotrivă. Dacă ai de gând să negociezi ceva, ar fi bine să o faci cu eleganță.

Sursa: Libertatea.ro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram