/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Noul șef al Delegației Europene la Chișinău: „UE va oferi R. Moldova tot suportul necesar în derularea reformelor”

10 septembrie 2021, ora 18:55

Noul șef al Delegației Europene la Chișinău Janis Mazeiks a reiterat că Uniunea Europeană va oferi Republicii Moldova tot suportul necesar în derularea reformelor. Declarația a fost făcută în cadrul unei întrevederi cu prim-ministra Natalia Gavrilița.

Șefa Cabinetului de Miniștri l-a felicitat pe noul Ambasador UE cu numirea în funcție și i-a urat succes în exercitarea mandatului. Natalia Gavrilița a vorbit despre deschiderea Guvernului pentru avansarea relațiilor de parteneriat în procesul de implementare a Acordului de Asociere.

„Integrarea europeană este prioritatea numărul unu pentru noi. Suntem conștienți de înalta responsabilitate pe care o avem în atingerea acestui obiectiv major și suntem pregătiți pentru lansarea reformelor necesare în vederea alinierii Republicii Moldova la standardele UE”, a menționat prim-ministrul.

Cei doi oficiali au trecut în revistă obiectivele principale în promovarea parcursului european al Republicii Moldova și au vorbit despre necesitatea continuării reformelor în domenii de importanță majoră.

În context, Janis Mazeiks a exprimat suportul Uniunii Europene în acest amplu proces: „Uniunea Europeană va oferi Republicii Moldova tot suportul necesar în derularea reformelor”, a punctat noul șef al Delegației Europene la Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram