Ministerul Sănătății anunță despre înregistraea altor 681 de cazuri de COVID – 19. 568 dintre acestea sunt în rândul persoanelor nevaccinate. Totodată, 14 dintre cazurile noi de boală sunt de import, trei din România, câte două din Italia și Ucraina, câte unul din Egipt, Franța, Germania, Irlanda, Turcia, Liban și Marea Britanie.

Trei dintre persoanele confirmate în ultimele 24 de ore cu coronavirus sunt lucrător medicali. Au fost efectuate 7429 de teste. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 274599.

Din nefericire, încă 15 moldoveni au pierdut lupta cu noul coronavirus și au murit în urma complicațiilor. Victimele aveau între 46 și 83 de ani și sufereau de mai multe maladii.

Vestea bună este că alte 512 persoane s-au vindecat de COVID. De la începutul pandemiei, 262.260 de moldoveni s-au tratat de coronavirus.

În prezent, în spitalele din țară sunt internate 1124 persoane confirmate cu COVID-19, dintre care 116 în stare extrem de gravă și 15 pacienți sunt supuși ventilării mecanice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!