De astăzi, intră în vigoare măsurile aprobate în contextul stării de urgență în sănătate publică, care, potrivit unei decizii de acum două zile a Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică (CNESP), va dura până în 31 octombrie. Este vorba despre un set de reguli menite să limiteze răspândirea noului coronavirus, valabile în cadrul evenimentelor publice în aer liber, dar și a celor în spații închise. 

Astfe, de astăzi, toate persoanele cu vârstele de 18 ani vor avea acces la diverse spectacole, festivaluri sau concerte în aer liber doar dacă dețin certificatul de vaccinare împotriva COVID – 19 cu schema completă , rezultatul negativ al unui test la coronavirus sau concluzia medicului care confirmă că au avut coronavirus în ultimele 180 de zile ori prezența anticorpilor la COVID – 19.

Aceleași documente sunt necesare și în cazul celor care vor să meargă la teatru, cine, săli de concerte, cluburi de noapte și discoteci.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!