/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ „Distracție” cu focuri de armă la o nuntă din Nisporeni. Poliția s-a sesizat, la trei ani de la întâmplare, după ce imaginile s-au viralizat pe internet

missing
11 septembrie 2021, ora 14:43

Focuri de armă la o nuntă din satul Vulcănești, raionul Nisporeni. Mai mulți nuntași s-au distrat în timp ce au împușcat de mai multe ori în aer, spre entuziasmul celor prezenți. Totul s-a întâmplat în urmă cu trei ani, însă poliția nu ar fi știut până acum despre acest caz.  

La petrecerea de nuntă, care a avut loc într-o curte de la țară a cântat cunoscutul manelist de peste Prut Adrian Minune. Acesta este surprins încurajându-i pe nuntași să tragă focuri de armă, cu țeava în sus. Asta în timp ce în jur se aflau zeci de persoane și mai mulți copii. La un moment dat, artistul este auzit spunând „suficient”, însă nuntașii nu ascultă și mai trag câteva focuri de armă.

Oamenii legii s-au sesizat după ce imaginile s-au viralizat zilele trecute în România, iar polițiștii de acolo au făcut verificări.
„Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova”, potrivit Poliției Române, citeaza Digi24.

Potrivit ofițerei de presă a IGP, Diana Fetco, au fost identificate persoanele care au tras focuri de armă în aer și urmează să fie audiate de oamenii legii. De asemenea, poliția urmează să stabilească dacă armele erau deținute legal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram