BMW Group se pregăteşte intens de tranziția spre producția de automobile verzi şi durabile, făcute dintr-o cantitate tot mai mare de materiale reciclabile, iar prime demonstrații în acest sens ni le arată acum, la începutul anilor 2020, pentru ca ideile sale în practică şi aplicabile în masă să ni le pună la dispoziţie peste câţiva ani.

La Salonul Auto Internaţional de la München BMW a prezentat mai multe vehicule conceptuale, dar şi unele de serie în premieră publică, toate cele din centrul atenţiei fiind fără excepţie – electrice! Un model dintre acestea este noul iX, un SUV destul de interesant atât prin designul său care diferă absolut de tot ce au făcut bavarezii în ultimii ani, cât şi prin tehnologiile de la bord, unele la fel disponibile pentru prima dată pe un produs al mărcii.

O galerie foto completă cu maşinile menţionate în reportaj o puteţi vizualiza pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!