/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Crima cumplită de la Hâncești: Tânăra împușcată de iubit era asistentă medicală la un spital din Capitală

missing
13 septembrie 2021, ora 10:34

Noi detalii despre crima cumplită de acum două zile de la Hâncești! Tânăra de 23 de ani, care a fost împușcată de logodnic era asistentă medicală la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Conducerea instituției a publicat un mesaj prin care și-a exprimat regeretul pentru cele întâmplate. 

„Cu adânc regret, administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” anunță despre decesul prematur al colegei noastre dra Fantaziu Ana, asistentă medicală în Departamentul Primiri Urgențe. Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe o asistentă medicală extraordinară şi om luminos. Zbor lin, Ana!”, se menționează în mesajul administrației spitalului „Sfânta Treime”.

Tânăra ucisă de cel care urma să îi devină soț și-a făcut studiile la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, iar din anul 2019, după absolvirea studiilor și-a început activitatea la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

Foto: Facebook/ Ana Fantaziu

Amintim că tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. Logodnicul Anei, un tânăr de 28 de ani a venit pe la miezul nopții acasă la părinții iubitei sale. La un moment dat, s-ar fi iscat un conflict, iar tânărul i-ar fi amenințat pe toți cu moartea.

Speriat, tatăl tinerei ucise, un bărbat de 53 de ani, ar fi fugit din locuință, iar în urma lui a auzit mai multe împușcături.

Acesta a alertat imediat poliția. Sosiți la fața locului, oamenii legii au depistat cadavrul tinerei și al iubitului ei. Tânărul care a efectuat împușcăturile deținea arma legal. Acesta nu se afla în vizorul poliției. Cazul este investigat de oamenii legii pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram