/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Polițiștii de frontieră au capturat un avion ucrainean, folosit pentru transportarea țigărilor de contrabandă. Destinația finală - România!

missing
14 septembrie 2021, ora 08:48

UPDATE: În cadrul măsurilor de căutare pe cazul depistării aeronavei, într-un hotel din orașul Edineț a fost găsit încă un complice cetățean al Ucrainei. Cercetărille continuă în comun cu reprezentanții Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei, în acest sens fiind creat un grup comun de investigații.

Polițiștii de frontieră au capturat în această dimineață un avion ucrainean, folosit pentru transportarea țigărilor de contrabandă. Aparatul de zbor a decolat din Ucraina și urma să transporte marfa pe teritoriul României. 

„În baza unei informații operative privind survolarea ilegală a spațiului aerian ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au acționat prompt în această dimineață reușind reținerea unui avion de model AN-2 în proximitatea localității Hlinaia Mică, raionul Edineț”, se menționează într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

La fața locului se află conducerea instituției de frontieră. Trei cetățeni ai Ucrainei au fost reținuți. Vom reveni cu detalii…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram