O femeie în vârstă de 48 ani a fost transportată la spital, după ce s-a aruncat în gol de la etajul trei al unui bloc din Capitală. Incidentul s-a produs marți, 14 septembrie, în jurul orei 10:00.

Potrivit informațiilor oferite de poliție, femeia a avut o tentativă de suicid. Din fericire, ea a rămas în viață, dar a fost preluată de ambulanță și transportată la spital cu diferite fracturi și traumatisme. Victima este la evidență cu dereglări psihice.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

IMPORTANT! Dacă te simți deprimat, te afli în depresie, ai gânduri suicidare sau îți faci griji pentru un prieten sau o rudă apropiată, atunci accesează site-ul pentruviata.md.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!