/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Sheriff debutează astăzi în grupele Champions League. Campioana Moldovei o va întâlni pe Shakhtar Donețk, cu începere de la ora 19:45

missing
15 septembrie 2021, ora 16:41

Sheriff debutează astăzi în grupele Champions League, devenind prima echipă din Republica Moldova care va juca în fazele superioare ale competiției. Galben-negrii o vor întâlni pe Shakhtar Donețk de la ora 19:45 în primul meci din cadrul grupei D. Partida va avea loc la complexul sportiv Sheriff din Tiraspol, Arena Mare, informează FMF.

Meciul Sheriff – Shakhtar va fi arbitrat de către germanul Deniz Aytekin (43 de ani), arbitru FIFA din anul 2011.

Datorită parcursului impresionant din acest sezon, Republica Moldova a devenit a 34-a țară (dintre cele 55 afiliate la UEFA), care va fi reprezentată în grupele Ligii Campionilor de o echipă de fotbal. „Viespile” vor fi al 146-lea club care va juca în grupele UEFA Champions League.

Amintim că în primele patru runde preliminare ale Ligii Campionilor, Sheriff a trecut de Teuta, Albania, cu scorul general de 5-0, de Alashkert, Armenia, scor general 4-1, de Steaua Roșie Belgrad, Serbia (2-1) și de Dinamo Zagreb, Croația (3-0). Sheriff este neînvinsă de opt meciuri în Liga Campionilor (6 victorii și 2 remize, golaveraj 14-2).

În celălalt meci al grupei D, Inter Milano (Italia) o găzduiește pe Real Madrid (Spania). Meciul va începe la ora 22:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram