Un aeroport din Italia își sistează temporar activitatea! O cursă, operată de Air Moldova către această destinație, se anulează. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook „AirMoldova”.

Reprezentanții Air Moldova anunță că aeroportul Verona Villafranca își va sista temporar activitatea din cauza lucrărilor de reparație a pistei de decolare și aterizare. Astfel, cursa operată către această destinație din 5 octombrie 2021, 9U 885/9U 886 Chișinău-Verona-Chișinău este anulată.

De asemenea, compania informează că pasagerii care dețin bilete pentru aceste curse vor fi contactați în scurt timp de reprezentanții Air Moldova pentru a le oferi cele mai apropiate opțiuni de zbor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!