/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Simona Halep s-a căsătorit azi cu omul de afaceri Toni Iuruc. Celebra jucătoare de tenis a purtat o rochie superbă de culoare aurie

missing
15 septembrie 2021, ora 18:55

Jucătoarea de tenis, Simona Halep s-a căsătorit astpzi, 15 septembrie, cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăește o frumoasă poveste de dragoste de doi ani de zile. Celebra sportivă, în vârstă de 29 de ani, a fost cerută de soție în această vară, iar astăzi cei doi au spus „da” în fața ofițerului stării civile. 

Căsătoria civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc a avut loc la Constanța, iar la petrecerea care a urmat într-un club din același oraș au fost invitate în jur de 300 de persoane. Locul este bine păzit de forțele de ordine și a fost înconjurat de un gard pentru a-i ține pe curioși departe.

Mireasa a arătat memorabil într-o rochie de culoare auriu închis, lejeră și lungă până în pământ.

Presa din România scrie că mirii au venit la petrecerea de nuntă cu o limuzină de circa 250 de mii de euro.

Meniul de nuntă este bazat pe fructe de mare, pește, friptură de vită și delicatese de rață. Nu vor lipsi nici tradiționalele plăcinte machedonești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram