/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Continuă performanţele pentru Sheriff în Europa. Fotbaliştii Adama Traore şi Cristiano da Silva, premianţii săptămânii în Champions League. Vezi cu ce distincţii s-au ales

missing
16 septembrie 2021, ora 17:21

Continuă performanţele pentru Sheriff Tiraspol în Champions League. Reuşita lui Adama Traore din meciul cu Shakhtar Donețk a fost desemnat cel mai frumos gol al săptămânii, iar Cristiano da Silva a fost inclus în cel mai bun “11” al etapei, alături de fotbalişti ca Robert Lewandowski sau Alex Sandro.

Astfel, datorită performanţelor remarcabile din primul meci, jucătorii care evoluează pentru campioana Moldovei s-au făcut cunoscuţi în toată Europa.

Amintim că Sheriff Tiraspol a obţinut o victorie în primul meci din istorie în grupele Champions League. Galben+negrii s+au impus în fața ucrainenilor de la Shahtar Donețk cu scorul de 2-0, meciul a avut loc ieri, 15 septembrie.

Următorul meci, Sheriff îl va disputa împotriva Real Madrid pe 28 septembrie, la Madrid.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram