/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Președintele interimar al Platformei DA, după plecarea lui Spătaru: „Orice om are dreptul să facă sau nu politică”

missing
17 septembrie 2021, ora 11:32

Președintele interimar al Platformei DA a venit cu o reacție, după ce membra formațiunii, Arina Spătaru, a anunțat că părăsește partidul, menționând că decizia a fost luată tocmai în luna februarie. Dinu Plîngău a scris pe profilul său că acest proces este unul normal. 

„Orice om are dreptul să facă sau nu politică. Un proces absolut normal când unii oameni pleacă și alții vin la partid. Celor care vin le spunem: ,,bine ați venit”, celor care pleacă le dorim succes în orice nu ar face ei în viitor”, a scris Dinu Plîngău pe pagina sa de Facebook.

Contactată de tv8.md, Arina Spătaru ne-a spus că plecarea sa din formațiune are la bază un șir de neconcordanțe cu fost conducere a Platformei DA. Ea a precizat că își continuă activitatea în afaceri și nu a exclus că se va înscrie în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Bălți.

Arina Spătaru s-a lansat în politică în anul 2015 și a fost deputată pe listele Platformei DA din 2019 până în Legislatura precedentă.

În luna iulie, după ce Platforma DA a obținut un scor de 2,3 % la parlamentarele anticipate și nu a intrat în noul Legislativ, întreaga conducere a partidului a demisionat.

În prezent, președintele interimar al formațiunii este Dinu Plângău. Pe 12 decembrie va avea loc Congresul Platformei DA, la care va fi aleasă noua conducere a partidului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram