Un primar din Căușeni lucrează în timpul concediului în Italia la culesul strugurilor. Este vorba despre Ion Veste, primarul satului Zaim, care afirmă că pentru a-și întreține familia este nevoit să meargă câteva săptămâni pe an la muncă în străinătate.

Primarul afirmă că salariul pe care îl ridică de la primărie este prea mic pentru a acoperi toate necesitățile familiei, de aceea renunță la concediu pentru a câștiga un ban în plus. Acum primarul care a lăsat treburile gospodărești pe seama secretarei consiliului local se află în Italia, regiunea San Pietro din Cariano, la culesul strugurilor

Ion Veste este primarul satului Zaim la al doilea mandat. Presa din Căușeni scrie că de-a lungul activității sale de primar a atras la Zaim un șir de investiții modernizând o parte din instituțiile bugetare din localitate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!