Ministerul Sănătății anunță că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 484 de cazuri noi de coronavirus. Asta după ce au fost efectuate 3.983 de teste de laborator. 433 dintre persoanele confirmate astăzi cu COVID nu erau vaccinate. 

Din numărul total de cazuri, două sunt de import, câte unul din Rusia și Irlanda.

Bilanțul infectărilor cu noul coronavirus a ajuns astfel în țara noastră la 281.700.

Din nefericire, alți nouă moldoveni au pierdut lupta cu COVID – 19. Cea mai bătrână victimă avea 85 de ani. De la începutul pandemiei, 6.595 de moldoveni au murit în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus.

Alte 648 persoane au fost vindecate. În total, 267.372 persoane au fost tratate de COVID-19.

În prezent, în instituțiile medicale din țară sunt internați 1.336 oameni confirmați cu coronavirus. 90 dintre ei sunt în stare extrem de gravă, iar zece pacienţi sunt supuși ventilării mecanice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!