Un mire a fost transportat la spital, după ce prietenii l-au aruncat în sus și l-au scăpat. Incidentul s-a produs în timpul unei nunți din România, județul Bihor, informează alephnews.ro.

Potrivit mirelului, „după circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat o dată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”. Sursa citată scrie că declarațiile au fost făcute de pe patul spitalului.

Acesta a mai spus că imediat după ce a căzut, nuntașii l-au apucat de mâini și picioare și l-au așezat pe scaun, ceea ce i-ar fi făcut mai mult rău. El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Oradea și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate.

Bărbatul afirmă că își poate mișca mâinile, dar nu și picioarele.

Sursa: alephnews.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!