/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/HOROSCOP/ Pentru Scorpioni este o zi în care ar putea ieși la lumină anumite adevăruri dureroase

missing
19 septembrie 2021, ora 09:32

Pentru Scorpioni este o zi în care ar putea ieși la lumină anumite adevăruri dureroase, iar Leii ar trebui să fie calmi, mai ales față de cei apropiați. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, aflați mai jos.

Horoscop Berbec – 19 septembrie 2021: Este o zi în care nu are rost să aștepți ca lucrurile bune să vină de la altcineva. Ca să fii sigur că vei avea parte de ele, ar trebui să fii tu inițiatorul sau sursa lor.

Horoscop Taur – 19 septembrie 2021: Poate că totul se desfășoară ceva mai lent decât te-ai fi așteptat, dar nici să te grăbești prea mult nu e o opțiune inteligentă. Cei cu care colaborezi vor face totul în ritmul lor.

Horoscop Gemeni – 19 septembrie 2021: Poate ar trebui să te adaptezi la ce apare și să lași deoparte planurile pe care le ai în minte. Așa vei fi sigur, cel puțin, că nu pierzi oportunități.

Horoscop Rac – 19 septembrie 2021: Există riscul să treci cu vederea anumite informații care vin prea ușor spre tine pentru a-ți atrage atenția suficient de mult. Poate că ți-ar fi mai bine, dacă ai fi mai detașat față de problemele care te neliniștesc.

Horoscop Leu – 19 septembrie 2021: Tendințele acestei zile te invită la calm, la bunăvoință și bună cuviință, mai ales în exprimare și în special față de apropiați. Nu e greu să construiești relații frumoase, cu aceste calități.

Horoscop Fecioară – 19 septembrie 2021: Te simți limitat din mai multe direcții, dar dezamăgirea cea mai mare poate veni de la partenerul de cuplu sau un alt partener, poate la fel de important. Cu bun simț și cu mult calm, vei ști ce e real și ce nu.

Horoscop Balanță – 19 septembrie 2021: Chiar dacă te simți destul de singur și lăsat să te descurci singur cu toate problemele, ar fi bine să privești partea bună a acestei situații, anume faptul că ești independent și nu te bate nimeni la cap.

Horoscop Scorpion – 19 septembrie 2021: Este o zi în care ar putea ieși la lumină anumite adevăruri dureroase, care ți-au umbrit relațiile cu cei dragi. Dacă vei fi suficient de atent și de receptiv, le vei și descoperi.

Horoscop Săgetător – 19 septembrie 2021: Ai mare nevoie de cele mai frumoase calități ale tale pentru a reuși să armonizezi, măcar parțial, viața de familie care e serios tulburată de mai mulți factori, în special de evaluările tale nerealiste.

Horoscop Capricorn – 19 septembrie 2021: Discuțiile, chiar și cele obișnuite, pot degenera foarte ușor în dispute, fără noimă și fără rezultat. Ca să le oprești, ar trebui să fii atent la interlocutori și să domolești exagerările, atât cât este posibil.

Horoscop Vărsător – 19 septembrie 2021: Există numeroase contradicții între dorințele și tendințele tale și cele ale apropiaților. Chiar dacă ți se pare normal, nu prea e, și e posibil ca și ei să aibă dreptate.

Horoscop Pești – 19 septembrie 2021: Se anunță neplăceri care vin din interior, mai mult, decât de la alții. Te vezi prins într-o încrengătură care îți blochează unele planuri, dar situația va evolua, nu va rămâne așa.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram