Fostul ministrul al Justiției Fadei Nagacevschi a fost numit în funcția de consilier al vicepreședintelui Parlamentului Vlad Batrîncea. Informațiile au fost prezentate pe pagina Parlamentului. 

Fadei Nagacevschi a indicat în declarația de venit, depusă în calitate de consilier al președintei Parlamentului Zinaida Greceanîi, un venit de 49 783 din vânzarea unui bun.

Are trei terenuri, un garaj și două apartamente în care a investit în anii 2010 și 2018, unul de 33 de metri pătrați de 11 000 de euro și altul de 69 metri pătrați care ar fi costat 562 mii lei.

A trecut în declarație și două mașini: una de marca „Volvo” de peste jumătate de milion de lei și alta „Minicooper S” cumpărată în 2012 cu 13 500 euro.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!