/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Fostul ministru al Justiției Fadei Nagacevschi, numit consilier al vicepreședintelui Parlamentului Vlad Batrîncea

missing
20 septembrie 2021, ora 20:18

Fostul ministrul al Justiției Fadei Nagacevschi a fost numit în funcția de consilier al vicepreședintelui Parlamentului Vlad Batrîncea. Informațiile au fost prezentate pe pagina Parlamentului. 

Fadei Nagacevschi a indicat în declarația de venit, depusă în calitate de consilier al președintei Parlamentului Zinaida Greceanîi, un venit de 49 783 din vânzarea unui bun.

Are trei terenuri, un garaj și două apartamente în care a investit în anii 2010 și 2018, unul de 33 de metri pătrați de 11 000 de euro și altul de 69 metri pătrați care ar fi costat 562 mii lei.

A trecut în declarație și două mașini: una de marca „Volvo” de peste jumătate de milion de lei și alta „Minicooper S” cumpărată în 2012 cu 13 500 euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram