Alte 950 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. 16 sunt de import. Bilanțul cazurilor în țara noastră a ajuns la 282 650.

În total, astăzi, au fost efectuate 7 688 de teste. Din numărul total de cazuri, 29 sunt în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba despre opt medici, 16 asistenți medicali și cinci membri ai personalului auxiliar.

În cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 1 756 de pacienți infectați. 124 sunt în stare extrem de gravă. 11 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 674 de persoane au fost vindecate. În total, 268 046 de cetățeni au fost vindecați de COVID-19.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 5 728  persoane, iar 16 746 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din nefericire, zece persoane au pierdut lupta cu infecția.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!