/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Președintele SUA, de la tribuna Adunării Generale a ONU: „Adevărul e că lumea democratică este pretutindeni...trăiește în moldovenii mândri”

missing
21 septembrie 2021, ora 19:22

Președintele SUA, Joe Biden s-a referit la Republica Moodova în timpul discursului său rostit de la tribuna Adunării Generale a ONU, care are loc zilele acestea la New York, și la care participă și șefa statului, Maia Sandu. 

„Adevărul este că lumea democratică este pretutindeni. Trăieşte în activişti anticorupţie, în apărători ai drepturilor omului, jurnalişti, militanţii pentru pace. (…) Trăieşte în moldovenii mândri, care au reuşit o victorie răsunătoare pentru forţele democraţiei, oferind un mandat puternic de a lupta împotriva corupției politice și pentru a construi o economie mai incluzivă”, a spus liderul de Casa Albă.

Ulterior, cu un mesaj a venit și președinta R. Moldova, Maia Sandu, care a distribuit pe Facebook secvența video cu mesajul lui Joe Biden.

„Realizările noastre se văd și la New York. Mulțumim domnului Joe Biden, Președintele Statelor Unite, pentru aprecierea alegerii concetățenilor noștri de a lupta pentru democrație, a combate corupția și a dezvolta o economie mai incluzivă, în cadrul mesajului Domniei sale de la tribuna ONU”, a menționat Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram