/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Agenția Națională Antidoping are un nou director! Cine este Artiom Jucov

missing
22 septembrie 2021, ora 15:33

Agenția Națională Antidoping are un nou director. Guvernul a susținut în cadrul ședinței de astăzi candidatura lui Artiom Jucov la această funcție. 

Artiom Jucov este absolvent al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițeanu”, al Universității de Stat din Moldova, al Academiei de Administrare Publică.

Este master în Relații Internaționale și în Politici și Servicii Publice. Deține titlul de doctor în științe medicale. Este conferențiar universitar la Catedra de medicină sportivă a Universității de Educație Fizică și Sport.

Are experiență de activitate atât în cadrul proiectelor de domeniu cât și în organelor de stat, în special în cadrul Agenției Naționale Antidoping.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram