/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Legendarul Luis Figo, dar și multe alte nume importante ale fotbalului mondial, au avut un schimb de pase cu elevii unui liceu din Chișinău

missing
22 septembrie 2021, ora 14:03

Legendarii Luis Figo, Davor Suker, Robbie Keane, Președintele Federației Europene de Fotbal, Alexander Ceferin, dar și multe alte nume importante ale fotbalului mondial sunt prezenți la Chișinău. Aceștia au jucat fotbal cu elevii de la Liceul „ Nicolai Gogol” din Capitală.

Informăm că astăzi, 22 septembrie, la Chișinău are loc Comitetul Executiv UEFA, iar în Capitală s-au întrunit legende ale fotbalului.

Vizita oficialilor a avut loc în cadrul proiectului „Fotbal în Școli”, inițiat de Federația Moldovenească de Fotbal. De menționat că acest proiect a fost apreciat de președintele Ceferin, declarând că dezvoltarea fotbalului de mase este un obiectiv al UEFA, dar și a FMF.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram