/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO/ Ultima oră! Tentativă de asasinare a unui consilier al lui Zelenski, în apropiere de Kiev. Zece gloanțe, trase în mașina acestuia

missing
22 septembrie 2021, ora 12:43

O tentativă de asasinare a lui Serghei Șefir, primul consilier al președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, a avut loc astăzi în apropierea satului Lisniki, nu departe de Kiev. Despre aceasta a anunțat Poliția Ucrainei. 

O persoană a tras zece gloanțe în mașina în care se afla acesta. Șoferul a fost rănit. Forțele de ancheta s-au deplasat la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele producerii incidentului. A fost inițiată o operațiune specială, care are drept scop identificarea vinovatului.

Din imaginile făcute de poliție se poate vedea că gloanțele au fost trase în parbrizul automobilului. Presa ucraineană scrie că în șofer au nimerit trei gloanțe. Acum el este internat în spital, în secția reanimare.

Însuși, Serghei Șefir nu a avut de suferit. Colegii acestuia presupun că atacatorul a tras în parbriz, întrucât presupunea că consilierul se va afla la volanul mașinii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram