Socialiștii și-au anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bălți.  Este vorba despre fostul deputat Alexandr Nesterovschi.

Totuși, liderul PSRM, Igor Dodon a precizat că subiectul încă se discută cu PCRM.

„Organizația noastră locală din Bălți l-a propus pe Alexandr Nesterovschi. Nu a fost luată o decizie finală, trebuie să decidem împreună cu comuniștii. Sperăm că vom merge în bloc. Cred că la început de octombrie va fi o decizie finală”, a declarat Dodon.

Alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți vor avea loc în data de 21 noiembrie. Fotoliul de primar de Bălți a rămas liber după ce Renato Usatîi a demisionat.

Până acum, PAS a anunțat că deputatul Boris Marcoci este candidatul formațiunii la funcția de primar al Bălțiului.

Amintim că fosta membră a Platformei DA, cea care în legislatura precedentă a ocupat fotoliul de deputat din partea fracțiunii, Arina Spătaru, nu a exclus că va participa la alegerile locale din Bălți, în calitate de candidat neafiliat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!