/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Tragedie în centrul Chișinăului. Un minor s-ar fi aruncat în gol de pe acoperișul unui bloc de locuințe

missing
22 septembrie 2021, ora 11:50

Un minor de 17 ani a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de pe acoperișul unui bloc de locuințe de pe strada Ștefan cel Mare. Tragedia s-a produs marți, 21 septembrie, în jurul orei 21:00.

Contactată de TV8, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, ne-a spus că în acest moment nu se cunosc mai multe detalii pe marginea acestui caz.

În cazul în care aveți nevoie de ajutor și susținere, adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim este disponibil dacă accesați link-ul următor: pentruviata.md.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram