/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Primele Bugatti Chiron Super Sport 300+ sunt gata de livrare

missing
23 septembrie 2021, ora 13:09

Când Chiron Super Sport 300+ a apărut pentru prima oară în 2019, Bugatti a stabilit un standard cu totul nou de performanță prin depăşirea barierei aparent incasabile de 300 mph. S-a reuşit atunci înregistrarea vitezei de 304,773 mph (490,484 km/h), stabilindu-se un nou record mondial.

La scurt timp, pentru a marca cea de-a 110-a aniversare a mărcii de lux franceze, dar şi performanţa înregistrată, s-a anunțat că 30 de unități ale Chiron Super Sport 300+ vor fi construite la Atelierul Bugatti din Molsheim. După ce a finalizat acum programul său extins de testare și dezvoltare de doi ani, primele opt vehicule extrem de exclusive sunt acum gata de livrare. Continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram