Președintele Republicii Federale a Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, va efectua o vizită în Republica Moldova în perioada 29-30 septembrie. Potrivit site-ului oficial al președinției germane, Steinmeier va fi întâmpinat la Chișinău cu onoruri militare de către președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Președintele federal va purta discuții cu președintele, prim-ministrul și reprezentanții parlamentului. De asemenea, el va deschide o conferință de afaceri și se va întâlni cu absolvenții și politicienii locali ai serviciului german de schimb academic.

Totodată, Steinmer va vizita Muzeul de Etnografie și Colegiul de Inginerie din Strășeni și va planta un copac în Grădina Botanică din Chișinău.

Vizita președintelui federal este un semn de sprijin pentru cursul de reformă urmat de președinta Maia Sandu și prim-ministrul Natalia Gavrilița. Frank-Walter Steinmeier va fi însoțit de o delegație de afaceri la nivel înalt.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!