/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/STOP CADRU/ Limbaj licențios în Parlament! Un deputat PAS a înjurat, după ce s-a împiedicat de scările de la tribună

missing
24 septembrie 2021, ora 14:05

O situație penibilă a avut loc în cadrul ședinței de joi a Parlamentului.  Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Boris Marcoci, a înjurat în plenul Legislativului, după ce s-a împiedicat de scările de la tribuna centrală, unde a ținut un discurs în susținerea proiectului de lege care prevede majorarea alocațiilor sociale pentru mai multe categorii de cetățeni și care a fost votat în lectura întâi. Înjurătura a fost spusă în limba rusă, „бл….ть”. Menționăm că Boris Marcoci este candidatul PAS la alegerile locale din Bălți, care vor avea loc pe 21 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram