/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Una dintre cele mai cunoscute interprete din Moldova - noua invitată la NEREDACTAT

missing
26 septembrie 2021, ora 09:10

În această duminică ai ocazia să cunoști o altă personalitate celebră din Republica Moldova prin prisma emisiunii NEREDACTAT cu Rodica Ciorănică.

Știi deja că Rodica poate să descoase frumos invitații și să provoace o mulțime de emoții, așa că, în weekendul dat poți să o descoperi altfel pe cântăreața Geta Burlacu.

Geta este una dintre puținele vedete de la noi care interpretează atât muzică jazz, cât și populară. Este cunoscută pentru multitudinea sa de piese interpretate cu voce puternică, totodată, cântăreața a reprezentat țara noastră la Eurovision, în 2008, cu piesa „A Century of Love”. Menționăm că acum un an, Burlacu a obținut licența și în Psihologie.

Cu siguranță noua ediție a NEREDACTAT are cu ce să te impresioneze. Fii cu ochii pe TV8 duminică, la ora 21:00!

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram