/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

O nouă prezentatoare de știri, la TV8! Mariana Buciuceanu va putea fi urmărită la buletinul de la ora 17

missing
27 septembrie 2021, ora 18:05

Mariana Buciuceanu, care a venit în echipa Știrilor TV8 ca reporteră pe domeniul social, fiind responsabilă în mod special de educație și sănătate, va prezenta buletinul de la ora 17, de luni până vineri.

Deși, în cariera ei de jurnalistă, a mai avut ocazia să prezinte diferite rubrici informative și să interacționeze cu emisia live, emoțiile oricum sunt la ordinea zilei. „Cu mulți ani în urmă, habar nu aveam ce eforturi și secrete se ascund în culisele unui platou și ce emoții încearcă un prezentator. Provocările au fost și sunt în continuare multe. Pentru că, zilnic, trebuie să muncești cu dedicație și profesionalism, încredere și perseverență. De aceea, e profesia care mă fascinează și-mi oferă șansa să fiu alături și pentru oameni”, povestește Mariana.

Pe lângă munca de reporteră-prezentatoare la TV8, Mariana mai are o provocare pe care a început-o tot de curând. Studiază masteratul la Universitatea de Stat din Moldova, în Management Politic și Electoral. De altfel, acesta este al doilea masterat, primul fiind în Educație pentru Carieră Universitară, la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”.

Timpul liber care îi mai rămâne îl dedică, în totalitate, familiei ei, care-i este alături în această aventură, deloc ușoară. Împreună cu soțul, Mariana educă doi copii gemeni, care sunt deja elevi în clasa a treia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram