/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Maxime de +20 de grade la sud și cer variabil în toată țara. Prognoza meteo

missing
28 septembrie 2021, ora 07:50

Meteorologii ne prognozează pentru marți, 28 septembrie, cer variabil în toată țară. Vântul va sufla din direcția nord-est, iar presiunea atmosferică va fi ridicată.

Maximele termice vor urca până la +20 de grade Celsius, în sudul țării. În partea de nord, maximele temperaturii aerului vor ajunge la +15…+18 grade Celsius. În centru ne așteptăm la maxim +16…+19 grade.

La noapte vor fi temperaturi cuprinse +4… +7 grade, în partea de nord a țării, +5… +8, în centru și +6… +9 grade la sud. Meteorologii spun că mâine, temperatura aerului va descrește ușor la nord.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram