/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Încă o grădiniță a fost renovată cu suportul României. Copiii dintr-un sat din Cimișlia vor beneficia de condiții mai bune

missing
29 septembrie 2021, ora 17:07

Încă o grădiniță a fost renovată cu suportul României. Grație statului vecin, copiii din satul din satul Gradiște din raionul Cimișlia vor beneficia de condiții mai bune.

Grădinița a fost renovată prin „Programul de asistență tehnică și financiară acordată de Guvernul României pentru instituțiile preșcolare din Republica Moldova”, implementat de Fondul de Investiții Sociale din Moldova (FISM).

Valoarea proiectului, susținut financiar de Guvernul României, a fost de aproximativ 800 de mii de lei, proiectul beneficiind și de o contribuție din partea comunității locale.

În prezent, grădinița din satul Gradiște are trei grupe și este frecventată de 54 de copii. În localitate sunt 72 de copii de vârstă preșcolară.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram