/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Ar fi falsificat contractele de vânzare-cumpărare ale mașinilor. Un angajat al ASP și un director al unei parcări, bănuiți de escrocherie

missing
29 septembrie 2021, ora 14:26

Un șef din cadrul serviciului înmatriculare a transportului a Agenției Servicii Publice, un director a unei parcări specializate în vânzarea mașinilor și o altă persoană sunt bănuite că falsificau contractele de vânzare-cumpărare a automobilelor din numele proprietarilor, iar apoi mașinile erau vândute și înregistrate pe persoane terțe.

Cei trei s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 35 și 40 de ani. Forțele de ordine spun că au monitorizat activitatea bine organizată a grupului infracțional pe parcursul a trei luni, timp în care s-au acumulat probe concludente ce ar demonstra complicitatea figuranților în comiterea escrocheriilor.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile și locurile de muncă ale suspecților, forțele de ordine au depistat și ridicat mai multe certificate de înmatriculare a automobilelor, plăcuțe de înmatriculare, înscrisuri de ciornă, tehnică de calcul, telefoane mobile. Conform legislației penale în vigoare, aceștia riscă închisoare pe un termen de până la 15 ani.

În prezent, polițiștii și procurorii continuă acțiunile de urmărire penală și măsurile speciale de investigație pentru documentarea, stabilirea și tragerea la răspundere a tuturor celor implicați în activitatea criminală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram