Schimbări de cadre în sistemul diplomatic. Un ambasador a fost rechemat, iar alți trei au fost numiți funcții, în cadrul ședinței de joi a Guvernului. Proiectele au fost prezentate de către ministrul de Externe, Nicu Popescu. 

Astfel, a fost rechemat din funcția de Ambasador al R. Moldova în Ucraina și prin cumul în Armenia, Uzbekistan și Turkmenistan, Ruslan Bolbocean, în legătură cu expirarea mandatului.

Gheorghe Leuca a fost numit în funcția de ambasador al R. Moldova pe lângă Organizația Națiunilor Unite (ONU), Daniela Clujbă a fost numită în funcția de ambasador al R. Moldova pe lângă Consiliul Europei, iar Dumitru Socolan a fost numit în funcția de ambasador al R. Moldova în Japonia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!