/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Schimbări de cadre în diplomație! Un ambasador a fost rechemat, iar alți trei - numiți în funcții

missing
30 septembrie 2021, ora 15:50

Schimbări de cadre în sistemul diplomatic. Un ambasador a fost rechemat, iar alți trei au fost numiți funcții, în cadrul ședinței de joi a Guvernului. Proiectele au fost prezentate de către ministrul de Externe, Nicu Popescu. 

Astfel, a fost rechemat din funcția de Ambasador al R. Moldova în Ucraina și prin cumul în Armenia, Uzbekistan și Turkmenistan, Ruslan Bolbocean, în legătură cu expirarea mandatului.

Gheorghe Leuca a fost numit în funcția de ambasador al R. Moldova pe lângă Organizația Națiunilor Unite (ONU), Daniela Clujbă a fost numită în funcția de ambasador al R. Moldova pe lângă Consiliul Europei, iar Dumitru Socolan a fost numit în funcția de ambasador al R. Moldova în Japonia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram