/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

560 de cazuri noi de coronavirus și 25 de decese! Cea mai tânără dintre victime avea doar 29 de ani

missing
03 octombrie 2021, ora 19:23

Alți 560 de moldoveni au fost confirmați cu COVID – 19. În ultimele 23 de ore, în laboratoarele ANSP au fost efectuate 4314 teste. Din numărul total al cazurilor noi, șase dunt de import – două din România și câte unul din Ucraina, Germania, Irlanda și Marea Britanie. 

Totodată, șapte sunt în rândul lucrătorilor medicali. Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns în țara noastră la 297.232.

Din nefericire, încă 25 de oameni au murit în urma complicațiilor bolii. Cea mai tânără dintre victime este o tânără de doar 29 de ani din Căușeni. Aceasta avea cardiopatie și obezitate. Ministerul Sănătății anunță și despre decesul șefei de laborsator a spitalului de la Bălți, despre care am scris sâmbătă. De la începutul pandemiei, din cauza complicațiilor noului coronavirus au decedat 6854 de moldoveni, dintre aceștia, 118 lucrători medicali.

Este și o veste bună! Încă 463 de persoane s-au vindecat de COVID. În total, 280.754 de moldoveni s-au tratat de COVID.  În prezent, în spitalele din țară sunt internați 1930 de pacienți diagnosticați cu coronavirus. 172 sunt în stare extrem de gravă, iar 17 sunt supuși ventilării mecanice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram