/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un nou invitat la NEREDACTAT: Moldoveanul care face business cu chinezii sau unul dintre cei mai de succes afaceriști de la noi

missing
03 octombrie 2021, ora 09:10

O nouă ediție a emisiunii NEREDACTAT cu Rodica Ciorănică va fi difuzată în această duminică. Asta înseamnă că publicul va face cunoștință cu o nouă personalitate.

Este vorba despre Igor Ganea, om de afaceri din Republica Moldova, renumit pentru business-ul cu chinezii, dar și pentru restaurantul său deschis în Guangzhou (oraș din China). Afaceristul are multe de povestit, mai ales din experiența sa din domeniul în care se învârt milioane.

Ai ocazia să afli mai multe despre Igor Ganea din emisiunea de duminică, 3 octombrie, difuzată la ora 21:00, la TV8.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram